Stamppot van witlof met Kernhem en noten
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snijd de witlof in flinterdunne reepjes.
Snijd de kaas in kleine blokjes.
Breng in een waterkoker 3 dl water aan de kook.
Bereiding:
Leg de aardappels in een kookpan, schenk het kokende water er op en breng het water opnieuw aan de kook. Kook de aardappels verder gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het kookwater af. Voeg de boter, melk en mosterd toe en breng de melk aan de kook. Stamp de aardappels tot puree en breng de puree op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Laat de pan op het vuur staan en schep de witlofreepjes, kaasblokjes, rozijnen en walnoten luchtig door de puree en warm het gerecht snel op.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.