Stamppot spruitjes met mosterd en casselerribkarbonaadjes
Receptinformatie
Bereiding:
Smelt 2 eetlepels boter in een kleine braadpan en laat de boter heet worden, tot het schuim wegtrekt. Braad hierin aan beide kanten de casselerribkarbonades bruin. Leg het deksel schuin op de pan, zet het vuur laag en stoof de karbonades, onder af en toe keren, zacht in 20-25 minuten.
Zet de aardappels en spruitjes samen op met 3 dl water, breng het water snel aan de kook en kook het samen gaar in 15 minuten. Giet het kookwater af. Voeg de sjalotjesroomkaas, de mosterd en het braadvocht van de karbonades toe en schep het om. Verwarm het gerecht op laag vuur, zodat de roomkaas smelt, maar het gerecht niet aanbrand.
Stamp aardappels en spruitjes door elkaar.
Serveer de casselerribkarbonades erbij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.