stomen

Spruitjesstamppot met geitenkaas en hazelnoten

Receptinformatie

Stamppot
Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Snipper de ui.
Snijd de kaas in blokjes.
Maak de champignons schoon en halveer ze.
Hak de hazelnoten grof.

Bereiding:
Zet de aardappels met de spruitjes op met 3 dl water, breng het water aan de kook en voeg naar smaak 1 theelepel zout toe. Kook aardappels en spruitjes gaar in 12-15 minuten.

Verhit in een steelpan met dikke bodem de notenolie en bak hierin de gesnipperde ui, champignons en hazelnoten 3-4 minuten.

Giet de aardappels en spruitjes af, schenk de room in de pan en breng dit aan de kook. Stamp de aardappels en spruitjes door elkaar. Schep de gebakken uitjes met champignons en noten met de bakolie en de kaasblokjes door de stamppot.

Serveer direct.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge