Spruitjes, paprika en aardappeltjes in kruidenboter met vis
Receptinformatie
Voorbereiding:
Halveer de spruitjes.
Stroop de tijmblaadjes af.
Bereiding:
Smelt de kruidenboter in een magnetronschaal in 1 minuut op volvermogen. Schep de aardappelballetjes erbij, dek de schaal af en schakel de magnetron 8 minuten in op volvermogen. Schep de paprika, spruitjes en tijm erbij. Sprenkel de wijn over de groente. Dek de schaal af en kook de groente nét gaar in 6 minuten op volvermogen. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Geef de kibbeling apart erbij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.