Spruiten met macaroni
Receptinformatie
Kook de pasta in 3 liter water met 1½ eetlepel zout zoals staat beschreven op de verpakking. Laat de bijtgare pasta uitlekken in een zeef. Maak de spruiten schoon, was en halveer ze. Kook ze in circa 7 minuten bijtgaar en laat ze uitlekken. Meng de gare pasta met de spruiten, reepjes ham, uitgeperste teentje knoflook en de geraspte kaas. Beboter een ovenvaste schaal en schep het spruitenmengsel erin. Klop de eieren los met de melk, zout en peper en schenk dit over de ovenschotel. Laat het gerecht in 30-40 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 200ºC gratineren (= een mooi bruin korstje krijgen). Lekker met aardappelpuree.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.