Spinaziestamppot met gerookte zalm
Receptinformatie
Snijd de aardappels met schil in vieren. Snipper de ui. Verwijder de steel en zaadlijsten van de halve paprika, snipper het vruchtvlees. Breng in een waterkoker 3 dl water aan de kook.
Zet de aardappelstukken op met het kokende water, breng het opnieuw aan de kook en kook de aardappels gaar in 20 minuten. Verhit in een hapjespan of wok de boter en fruit hierin de uisnippers. Voeg de paprika en spinazie toe en roerbak de groente samen 3 minuten. Voeg de zalmsnippers toe en laat deze in 1 minuut gaar worden. Giet de aardappels af, voeg de zure room toe en stamp ze grof door elkaar. Schep het groentemengsel met gerookte zalm en het dillegroen er luchtig door. Breng de stamppot op smaak met zout en peper.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.