stomen

Spaghetti met zeefruit en Spaanse pepersaus

Receptinformatie

Voorgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Pel de tenen knoflook en halveer ze. Halveer de peper, verwijder steel en zaadlijsten, snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Snijd het peterseliegroen fijn. Breng in een waterkoker 2 liter water aan de kook. Zet de spaghetti in een kookpan, schenk het kokende water erbij en breng het water opnieuw aan de kook. Laat de spaghetti in het water glijden, roer om en kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm in een sauspan de olie met knoflook en rode peper tot heet, zonder dat de olie gaat bruisen. Verwijder de knoflooktenen. Giet de spaghetti af. Meng het zeefruit met de olie met pepers en de peterselie door de spaghetti. Verdeel het over twee diepe borden en maal er zwarte peper over.