Spaghetti met zeefruit en Spaanse pepersaus
Receptinformatie
Pel de tenen knoflook en halveer ze. Halveer de peper, verwijder steel en zaadlijsten, snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Snijd het peterseliegroen fijn. Breng in een waterkoker 2 liter water aan de kook. Zet de spaghetti in een kookpan, schenk het kokende water erbij en breng het water opnieuw aan de kook. Laat de spaghetti in het water glijden, roer om en kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm in een sauspan de olie met knoflook en rode peper tot heet, zonder dat de olie gaat bruisen. Verwijder de knoflooktenen. Giet de spaghetti af. Meng het zeefruit met de olie met pepers en de peterselie door de spaghetti. Verdeel het over twee diepe borden en maal er zwarte peper over.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.