Spaghetti met verse paddenstoelen en salie
Receptinformatie
Voorbereiden:
Kastanjechampignons en oesterzwammen schoonvegen. Kastanjechampignons in dunne plakjes snijden. Taaie steeltjes van de oesterzwammen wegsnijden en de rest in reepjes snijden.
Bereiden:
Drie borden voorverwarmen. In een pan met ruim water de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar koken. Intussen in een ruime pan de helft van de boter verhitten. De kastanjechampignons 4 minuten bakken. De oesterzwammen toevoegen en nogmaals 3 minuten omscheppend bakken. Van het vuur af de rest van de boter, citroensap en salie toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. De gare spaghetti bij het paddenstoelenmengsel scheppen en met twee vorken goed mengen. Direct serveren.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.