stomen

Spaghetti met verse bolognesesaus

Receptinformatie

Pasta
Hoofdgerecht
30-40 min

Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul.
Pel intussen de ui en snipper deze fijn. Pers het teentje knoflook uit. Schil de winterwortel en snijd deze in kleine blokjes. Snijd de stengel selderij in dunne plakjes.
Voeg de ui, knoflook, winterwortel en selderij aan het gehakt toe en fruit deze ca. 5 minuten. Snijd intussen de tomaten in blokjes. Voeg de blokjes tomaat, tomatenpuree, rode wijn en Italiaanse keukenkruiden aan het gehakt toe. Verkruimel het stukje bouillonblok boven de saus. Breng de saus aan de kook en laat de saus ca. 30 minuten onafgedekt op zacht vuur sudderen. Kook intussen de spaghetti in een pan met ruim kokend water en zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Breng de saus op smaak met zout en peper. Giet de Pasta af. Verdeel de pasta en bolognesesaus over 4 pasta borden.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge