Spaghetti met pikante tomatensaus met spruitjes en feta
Receptinformatie
Voorbereiden:
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Maak de spruitjes schoon en snijd ze in vieren. Snipper de ui. Halveer de rode peper, verwijder de steel en zaadlijsten, snijd het vruchtvlees in ragfijne reepjes. Hak de knoflook fijn.
Bereiden:
Zet de spaghetti in een kookpan, schenk het kokende water erbij en breng het water opnieuw aan de kook, roer daarbij de spaghetti in de pan. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een wok of braadpan de olie en fruit hierin de ui glazig. Schep de spruitjes en peper erbij en roerbak 3 minuten. Schenk de saus erbij, voeg de knoflook toe en breng de saus aan de kook. Verkruimel de feta en roer deze bij de saus. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Stort de spaghetti in een vergiet en laat kort uitlekken. Verdeel de spaghetti over twee diepe borden, sprenkel er wat olijfolie over en schep de saus in het midden.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.