Spaghetti met gehaktballetjes en tomatensaus
Receptinformatie
Kneed in een kom het rundergehakt met ei, paneermeel, zout en peper door elkaar en rol hiervan kleine balletjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de gehaktballetjes in ca. 5 minuten rondom bruin.
Voeg de knoflook en het groentepakket toe en bak dit ca. 4 minuten mee. Roer de tomatenblokjes, Italiaanse keukenkruiden en het bouillonblokje door de groente en laat de saus in laag vuur ca. 15 minuten zachtjes koken.
Kook intussen de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verdeel de spaghetti en de tomatensaus met balletjes over vier borden.
Lekker met Parmezaans kaas.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.