Spaanse garnalen in verse tomatensaus (tapas)
Receptinformatie
Snijd de tomaten in blokjes. Pel de ui en snipper deze fijn. Pers het teentje knoflook uit. Verwijder het zaad uit de peper en hak deze fijn. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook, rode peper en suiker ca. 5 minuten. Voeg de garnalen toe en bak deze kort mee. Verwarm de tomatenblokjes en witte wijn met garnalen mee. Laat de saus op hoog vuur inkoken. Snijd intussen de citroen in 4 partjes. Breng de tomatensaus op smaak met zout en peper. Verdeel de garnalen met tomatensaus over 4 kleine bordjes, garneer deze met partjes citroen en serveer er stokbrood bij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.