stomen

Snelle spinazietaart met blauwe kaas

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 250°C. Bekleed een taartvorm of quichevorm met bakpapier. Snipper de ui.

Bereiding:
Kneed de stukjes brood snel door elkaar en rol het deeg uit tot ronde lap en bekleed hiermee de quichevorm. Zet de vorm in de voorverwarmde oven en bak de broodbodem 5 minuten voor.

Smelt in een kleine wok de boter en fruit hierin het uitje. Schep de champignonplakjes erbij en roerbak 2 minuten. Schep de spinazie erbij en laat deze al omscheppend slinken. Schep het mengsel in de voorgebakken brooddeegvorm.

Klop de eieren los. Verkruimel de kaas erbij. Breng het mengsel op smaak met zout en peper en schenk het uit over de spinazie in de vorm.

Bak de taart in 18-20 minuten goudbruin en gaar.