Snelle spinazietaart met blauwe kaas
Receptinformatie
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 250°C. Bekleed een taartvorm of quichevorm met bakpapier. Snipper de ui.
Bereiding:
Kneed de stukjes brood snel door elkaar en rol het deeg uit tot ronde lap en bekleed hiermee de quichevorm. Zet de vorm in de voorverwarmde oven en bak de broodbodem 5 minuten voor.
Smelt in een kleine wok de boter en fruit hierin het uitje. Schep de champignonplakjes erbij en roerbak 2 minuten. Schep de spinazie erbij en laat deze al omscheppend slinken. Schep het mengsel in de voorgebakken brooddeegvorm.
Klop de eieren los. Verkruimel de kaas erbij. Breng het mengsel op smaak met zout en peper en schenk het uit over de spinazie in de vorm.
Bak de taart in 18-20 minuten goudbruin en gaar.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.