stomen

Snelle ratatouille

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Verwijder de stelen van aubergine en courgette, snijd de groente in dobbelsteentjes. Halveer 1 paprika, verwijder steel en zaadlijsten, snijd het vruchtvlees in vierkantjes. Snipper de ui. Laat de flageolets uitlekken. Verhit een wok droog voor. Schenk de olie langs de rand in de wok. Schep de aardappelblokjes erin en bak ze 5 minuten onder af en toe omscheppen. Voeg de uisnippers toe en roerbak 2 minuten. Voeg de groenteblokjes toe, knijp de knoflookteen erboven uit en leg het tijmtakje erbij. Roerbak nog 4 minuten. Schep alles uit de wok. Voeg eventueel nog wat olie toe en zet het vuur hoog. Schep de biefreepjes in de wok en roerbak ze in 3 minuten bruin. Schep de rest er weer bij en warm het gerecht goed door. Breng de ratatouille op smaak met zout en peper. Serveer het stokbrood bij de ratatouille.