Snelle pastaschotel met tomaten en vis
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snijd de tomaten in blokjes, de zongedroogde tomaten in reepjes en de olijven in ringen.
Verwarm de oven op 200°C. Vet een ovenschaal in.
Bereiding:
Meng tomaten, zongedroogde tomaten, olijven en voorgekookte macaroni met zout en peper naar smaak en schep dit in de ovenschaal. Leg de visfilet er op en bestrooi de vis met zout en peper. Bereid de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en roer de pesto en geraspte kaas erdoor. Schenk de saus over de vis en het macaronimengsel. Zet de schaal middenin de voorverwarmde oven en bak het gerecht in 20-25 minuten gaar en goudbruin.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.