stomen

Snelle goulash met snijbonen

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Snipper de ui, hak de knoflookteen fijn.
Snijd de augurkjes in plakjes.

Bereiding:
Verkruimel het gehakt in een magnetronschaal en verwarm het 1 minuut op volvermogen (600 Watt). Roer het los en schakel nog 3 minuten in op volvermogen. Schep het twee keer tussentijds om.

Roer ui, knoflook en paprika door het gehakt. Dek de schaal af en schakel 4 minuten in op volvermogen. Schep het tussentijds een keer om.

Voeg de sperziebonen, tomaatstukjes met vocht, augurkjes en aardappelpartjes toe. Dek de schaal af en schakel de magnetron 12 minuten in op volvermogen, tot de aardappelpartjes gaar zijn. Roer tussentijds twee of drie keer om.

Breng de goulash op smaak met zout, peper en paprikapoeder.

Roer de maïzena los met de crème fraîche en roer dit door het gerecht. Schakel nog 2 minuten in op volvermogen. Laat het gerecht, afgedekt, 5 minuten nagaren.