Salade van trostomaten en garnalen
Receptinformatie
Ontvel de trostomaten. Houd 2 trostomaten achter en snijd de overige 8 in reepjes. Was de komkommer en snijd deze ook in reepjes. Klop een dressing van de azijn, de olie, zout en peper. Meng de komkommer- en tomaatreepjes met de dressing en verdeel deze salade over vier bordjes. Pureer de 2 achtergehouden trostomaten (zonder zaad en vocht) en meng de puree door de mayonaise, kappertjes en bieslook. Breng op smaak met zout en peper. Schep de garnalen door het mayonaisemengsel maar houd wat garnalen achter voor de garnering. Leg het garnalenmengsel in het midden op de tomatensalade en leg de achtergehouden garnalen er bovenop. Hak de eieren grof en bestrooi hiermee de salade. Garneer met sprietjes bieslook.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.