Salade van tomaat en bulghur
Receptinformatie
Week de bulghur 10 minuten in ruim koud water. Spoel het af in een zeef en laat het even uitlekken. Was de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Meng de tomaten met de uitgelekte bulghur in een kom. Zet de kom, afgedekt, een half uurtje weg, zodat het vocht van de tomaten in de bulghur kan trekken. Maak intussen de prei schoon en snijd deze in hele smalle ringen. Meng de prei met de olie, het citroensap en de fijngeknipte kruiden door de tomaten/bulghur-salade. Maak mooie stevige blaadjes los van de ijsbergsla en serveer de tomaten/bulghur-salade op een blaadje sla.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.