stomen

Salade van spaghetti met broccoli en champignons

Receptinformatie

Salade
10-20 min

Breng in een waterkoker 2 liter water aan de kook. Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten, snijd de helften in smalle reepjes. Snijd de broccoliroosjes nog wat kleiner. Snijd de champignons in dikke plakjes.

Schenk het water in een kookpan, breng het opnieuw aan de kook en voeg 1 theelepel zout toe. Schep de paprika en broccoli erin en kook de groente 3 minuten. Schep ze met een schuimspaan uit het water in een vergiet en spoel ze koud onder de koude kraan. Zet de spaghetti in een kookpan, schenk er 1 liter kokend water bij, breng het water opnieuw aan de kook en laat de spaghetti in de pan glijden. Kook de spaghetti in 11 minuten beetgaar. Stort de spaghetti in een zeef en spoel ze koud onder de koude kraan. Verhit ondertussen een bakpan voor, schenk de olie erin. Schep de uitjes en paddestoelen er in en bak ze, onder regelmatig omscheppen, 5 minuten, tot de paddestoelen vocht loslaten en dit is verdampt. Meng groente, spaghetti, paddestoelen en noten vlak voor het serveren met de dressing.