Salade van spaghetti met broccoli en champignons
Receptinformatie
Breng in een waterkoker 2 liter water aan de kook. Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten, snijd de helften in smalle reepjes. Snijd de broccoliroosjes nog wat kleiner. Snijd de champignons in dikke plakjes.
Schenk het water in een kookpan, breng het opnieuw aan de kook en voeg 1 theelepel zout toe. Schep de paprika en broccoli erin en kook de groente 3 minuten. Schep ze met een schuimspaan uit het water in een vergiet en spoel ze koud onder de koude kraan. Zet de spaghetti in een kookpan, schenk er 1 liter kokend water bij, breng het water opnieuw aan de kook en laat de spaghetti in de pan glijden. Kook de spaghetti in 11 minuten beetgaar. Stort de spaghetti in een zeef en spoel ze koud onder de koude kraan. Verhit ondertussen een bakpan voor, schenk de olie erin. Schep de uitjes en paddestoelen er in en bak ze, onder regelmatig omscheppen, 5 minuten, tot de paddestoelen vocht loslaten en dit is verdampt. Meng groente, spaghetti, paddestoelen en noten vlak voor het serveren met de dressing.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.