Salade van oestezwammen en champignons
Receptinformatie
Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Kook deze 2 minuten voor en laat ze uitlekken en afkoelen. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken. Besprenkel ze met het citroensap. Snijd de tomaten in parten. Maak de dressing door het sjalotje en de knoflook fijn te hakken en met de overige ingrediënten te vermengen. Schenk de dressing over de salade en laat deze een half uurtje intrekken. Een heerlijk voor- of lunchgerecht met warme toast of een lekkere salade bij oude fricandeau of kip.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.