Salade van lollo rossa met Thaise garnalen
Receptinformatie
Was en droog de lollo rossa. Pluk de bladeren wat kleiner. Maak de dressing door in een keukenmachine de pinda’s, de van zaadjes en zaadlijsten ontdane peper en de overige ingrediënten tot een pasta te pureren. Voeg nog 2 of meer ( afhankelijk van de dikte ) eetl. water toe en laat de machine nog even draaien. Proef de dressing en voeg eventueel nog wat limoen of citroensap, zout of suiker toe. Bak de garnalen in de hete olie met sesamolie. Snijd de lente uitjes in diagonale stukjes en bak deze even mee. Bekleedt 4 bordjes met de lollo rossa en lepel een deel van de dressing over de sla. Leg de garnalen met de stukjes lente ui in het midden op de lollo rossa. Geef de resterende dressing er apart bij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.