Salade van lollo rossa, courgette en tomaat
Receptinformatie
Was en droog de lollo rossa. Pluk de slabladeren wat kleiner. Was de courgette, verwijder de uiteinden en snijd hem in plakken. Was de tomaten en snijdt ze in plakken. Verhit de olie en bak hierin de plakken courgette om en om lichtbruin. Neem ze uit de pan en bak de plakken tomaat om en om. Klop een dressing van de ingrediënten. Bekleedt 4 bordjes met de lollo rossa en schik de gebakken plakken courgette en tomaat om en om op de sla. Lepel de dressing eroverheen en bestrooi met de geraspte kaas. Garneer met een blaadje basilicum.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.