Salade van ijsbergsla, peer en gemarineerde vis
Receptinformatie
Begin met de marinade. Klop alle ingrediënten door elkaar en leg de visfilet in de marinade. Zet de schaal, afgedekt, 1-3 uur, in de koelkast. Keer de vis tussentijds enkele malen.Leg de vis in een ovenvaste schaal en zet deze circa 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C. Bedruip de vis tussentijds met het marinadevocht. Neem mooie bladeren van de ijsbergsla en bekleed hiermee vier bordjes. Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd ze in parten. Pocheer de parten peer in circa 4 minuten enigszins zacht. Serveer de vis op het bed van sla en parten peer. Druppel het marinadevocht erover. Garneer met koriander.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.