Salade van ijsbergsla, peer en gegrilde geitenkaas
Receptinformatie
Snijd de ijsbergsla in smalle repen. Schil de peren, halveer ze en verwijder de klokhuizen. Bestrijk de peren dun met hazelnootolie. Verwarm de gril voor.Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan tot ze lichtbruin zijn. Hak ze grof. Bestrijk de plakken geitenkaas dun met hazelnootolie en kastanjehoning en leg ze, bestrooid met fijngeknipte salie en peper, onder de gril met de peerhelften tot de peren lichtbruin zijn en de kaas begint te bubbelen. Klop een dressing van de ingrediënten. Rangschik de peerhelften en de geitenkaas op de ijsbergsla op vier bordjes en druppel de dressing eroverheen. Bestrooi met de gehakte hazelnoten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.