Salade van gemengde sla, abrikozen en gerookte eendenborst
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snijd de bosuitjes in smalle schuine ringen. Snijd de abrikozen in smalle repen.
Bereiding:
Verhit een koekenpan droog voor, strooi het amandelschaafsel erin en rooster het, onder omschudden, goudbruin. Strooi wat zeezout over het amandelschaafsel en schud het op keukenpapier om af te koelen.
Haal de plakjes eendenborst los (en halveer ze desgewenst).
Meng vlak voor het serveren alles luchtig: ook de bruschetta.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.