Salade van gegrilde kip met snijbonen
Receptinformatie
Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 1/2 liter water aan de kook.
Laat de flageolets uitlekken.
Bereiding:
Leg de snijbonen in een kookpan, schenk het kokende water erop en breng het opnieuw aan de kook. Voeg eventueel wat zout toe en kook de snijbonen in 4-5 minuten beetgaar. Stort ze in een zeef en spoel ze koud onder stromend koud water.
Pluk het kipvlees van het karkas en snijd het in mooie stukjes.
Meng in een kom flageolets, snijbonen, kipvlees en pecannoten. Knip de bieslook boven de kom in stukjes van 2-3 cm.
Roer de remouladesaus eventueel wat dunner met koud water. Meng de saus vlak voor het serveren door de salade.
Serveer er stokbrood bij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.