Salade van Chinese kool en gerookte tahoe
Receptinformatie
Maak de Chinese kool schoon en schaaf deze fijn. Snijdt de tahoe in kleine blokjes en leg deze op een bakplaat. Bestrijk de tahoe met de sesamolie en rooster de blokjes in circa 5 minuten onder een voorverwarmde hete grill aan beide kanten lichtbruin. (Of bak de tahoe in een koekepan.) Laat de tahoe afkoelen. Maak de vinaigrette door de ingrediënten tot een mooie saus te kloppen. Schep de geschaafde kool en de blokjes tahoe door elkaar en meng vlak voor het serveren de vinaigrette erdoor. Strooi de geroosterde sesamzaadjes over de salade. Garneer met blaadjes koriander.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.