Salade van broccoli, radijs en geitenkaas
Receptinformatie
Maak de broccoli schoon. Schil het harde gedeelte van de stengel en snijd de stengel in stukjes. Verdeel de bloem in roosjes. Breng water met zout aan de kook en kook de broccoli, eerst de stengelstukjes en na 2 minuten de roosjes, in 3-4 minuten beetgaar. Laat de groente uitlekken.
Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de kaas in blokjes. Klop een dressing van de ingrediënten. Meng de broccoli met de radijsjes, de geitenkaas en de dressing. Strooi de pijnboompitten eroverheen.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.