stomen

Salade van bleekselderij en kip met kerriedressing

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Breng in een waterkoker 1 liter water aan de kook.
Neem het gare kipvlees van de kip en snijd het kleiner.
Snijd de bleekselderij in stukjes van 3-4 cm en snijd die in smalle reepjes.
Snijd de paprika in smalle reepjes van 3-4 cm.
Laat de Deense fetakaas en de bonen uitlekken.

Schenk het water in een kookpan, breng het opnieuw aan de kook, voeg 1 theelepel zout toe en kook bleekselderij en paprika hierin 2-3 minuten. Stort de groente in een vergiet en spoel ze met koud water koud. Meng in een slakom bonen, kaas, kipfilet, bleekselderij en paprika en schep de saus erdoor. Snijd het brood aan tafel in smalle repen. Geef het brood zo er bij of rooster de repen in een broodrooster. Schenk wat olie in een kommetje en dip het brood daarin.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge