Salade met kervel en gerookte vis
Receptinformatie
Knip de lange stelen van de kervel af en verwijder deze. Haal de blaadjes van de veldsla los. Snijd de bosuitjes in smalle ringen. Snijd een halve komkommer in smalle reepjes van 4 cm. Meng de groente en kruiden met de honing-mosterddressing en verdeel de salade over 4 borden. Snijd de gerookte forelfilet, gerookte zalm of zalmforelfilet en de gerookte palingfilet in mooie stukjes. Meng de visstukjes en maak op elke salade een mooi bergje van vis. Maal er naar smaak nog wat zout en peper over.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.