Rundvlees met broccoli in rode currysaus
Receptinformatie
Breng in een waterkoker 1 1/2 liter water aan de kook. Snijd de broccoliroosjes nog wat kleiner.
Snijd de lente-uitjes in schuine ringen van 1/2 cm breedte. Los het bouillontablet op in 11/2 dl water.
Strooi de rijst in een kookpan, schenk de rest van het kokende water erop, roer om, breng het water weer aan de kook en kook de rijst in 10 minuten gaar. Laat de rijst in een zeef uitlekken en houdt de rijst warm in de pan. Verhit een wok droog voor. Schenk langs de rand de olie erin. Roerbak de rode currypasta 1 minuut. Schep de biefstukreepjes en het wit van de lente-uitjes erbij en roerbak op hoog vuur 3 minuten, tot de biefstukreepjes bruin zijn. Schep vleesreepjes en uiringetjes uit de wok. Schep de broccoliroosjes in de wok, schenk de bouillon erbij en kook de broccoliroosjes beetgaar in 5 minuten, laat bijna al het kookwater verdampen. Schep de biefstukreepjes en uiringen er weer bij en voeg de ketjap toe. Warm het gerecht goed door. Schep de helft van de groene uiringetjes door de rijst. Strooi de rest over het gerecht

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.