Rucolasalade met akkerpaddenstoelen en walnoten
Receptinformatie
Extra nodig: keukenpapier (of een borsteltje)
1. Maak de paddenstoelen met keukenpapier (of een borsteltje) schoon. Snijd indien nodig een klein stukje van de onderzijde van de steel.
2. Roer in een kom 4 eetlepels olie, azijn, zout en peper tot een dressing. Snijd de paddenstoelen in hele dunne plakken en schep de paddenstoelen door de dressing.
3. Verhit de overige olie in een koekenpan en bak hierin de walnoten rondom goudbruin. Laat de walnoten op keukenpapier uitlekken en bestrooi ze licht met zout.
4. Verdeel de rucola over 2 borden. Schep de paddenstoelen op de rucola en garneer de salade met walnoten en oude kaas. Lekker met stokbrood en kruidenboter.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.