Rucolapesto
Receptinformatie
Meng in een kom de rucola, blanke amandelen, knoflook en olijfolie en hak dit met de staafmixer of in een keukenmachine fijn. Roer er de schapenkaas bij en zoveel olie, dat een smeuïg mengsel ontstaat. Breng de rucolapesto op smaak met (versgemalen zee)zout en (gemengde) peper. Lekker als smaakmaker door versgekookte pasta of als toast- of broodsmeerseltje. Ook lekker: bestrijk pizzadeeg met rucolapesto, bak het af volgens de aanwijzingen en snijd er dan kleine puntjes van. Lekker bij geroosterd vlees, mediterrane soep of zo, als borrelhapje.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.