Rosevalsalade met mosterddressing
Receptinformatie
Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Boen de aardappels schoon en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappels in de pan in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog.
Rosevalsalade met mosterddressing
Verwarm een pan en bak de spekblokjes in circa 8 minuten krokant. Voeg circa de laatste 3 minuten de walnoten toe. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in gelijke stukken. Kook de asperges in circa 4 minuten beetgaar. Giet af en spoel ze koud.
Snijd de bosuitjes in ringetjes en de radijsjes in vieren. Meng de grove mosterd met de fijne mosterd, wijnazijn en honing en schenk al roerend met een garde de olijfolie in een dun straaltje erbij. Breng de dressing op smaak met een beetje zout en peper. Meng de roseval aardappels, spekblokjes, groene asperges, radijs, bosuitjes en de walnoten door de dressing.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.