stomen

Romige champignon-druivenschotel

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Verhit een scheutje olie en een klontje boter in een pan en bak de krieltjes in circa 12 minuten goudbruin en krokant.

Romige champignon-druivenschotel

Snijd de kalkoenfilet in repen. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de kastanjechampignons in vieren. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 1 minuut. Voeg de champignons en de kalkoenfilet toe en bak circa 6 minuten mee. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. 

Schil en snijd de bospeentjes in gelijke stukken en kook ze in circa 3 minuten beetgaar. Giet ze af. Halveer de druiven en voeg samen met de doperwten, bospeen en de roomkaas toe aan de pan. Roer door tot de roomkaas gesmolten is en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Serveren

Verdeel de romige champignon-druivenschotel over de borden en serveer met de krieltjes.