Romig gevulde paprika
Receptinformatie
Pel en snipper het sjalotje, verhit de boter in een pan en fruit hierin het sjalotje totdat het glazig is. Laat afkoelen.
Snijd aan de steelkant het kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten en zaadjes met een mesje. Snijd het vruchtvlees van het kapje in piepkleine stukjes.
Roer de roomkaas los in een grote kom en meng het sjalotje, het paprikapoeder, het komijnzaad en het bieslook erdoor.
Breng op smaak met zout en peper en roer tenslotte de fijngesneden rode paprika erdoor. Vul de paprika’s met het kaasmengsel en druk de vulling stevig aan. Laat de paprika’s ca.3 uur opstijven in de koelkast.
Snijd de paprika's met een scherp mes in plakken, serveer ze op een rond uitgestoken sneetje roggebrood op een houten plank.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.