Roergebakken witlofbladeren met tijm en honing
Receptinformatie
Maak het witlof schoon en snijd elk struikje in de lengte in vieren. Snijd de geitekaas in plakken. Rooster de pijnboompitten in een wok goudbruin en neem de pijnboompitten uit de wok. Verhit olie in een wok en roerbak hierin het witlof 1 minuut. Voeg tijm en honing aan het witlof toe en roerbak deze circa 2-3 minuten. Breng het witlof op smaak met zout en peper. Schep het witlof in een schaal. Leg de plakken geitekaas op het witlof en garneer het gerecht met pijnboompitten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.