Roergebakken snijbonen met kip
Receptinformatie
Rijst
Hoofdgerecht
20-30 min
Snijd de kipfilet in reepjes. Maak de snijbonen schoon en snipper ze in de snijbonenmolen, met de schaaf in de keukenmachine of snijd ze met een mes in grove ruiten (alleen jonge snijbonen) of in kleine schuine snippers (of koop ze kant-en-klaar gesneden). Verhit een wok of wijde pan. Voeg de olie toe als de pan heet is en bak de reepjes kip in circa 4 minuten rondom bruin. Maak intussen de lente-ui schoon en snijd ze in schuine stukjes van 3-4 centimeter. Voeg de lente-ui en de snijbonen toe aan de kip en bak ze al omscheppende 3-4 minuten mee. Breng op smaak met zout, peper en sojasaus en laat de snijbonen in circa 5 minuten beetgaar worden. Lekker met gele rijst (rijst gekookt met 1 theelepel koenjit of saffraan).

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.