Roergebakken savooiekool met geitenkaas en gepofte aardappel
Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de geitenkaas in blokjes.
Bereiding
Bereid de pofaardappels in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking bij 700 Watt in 10-12 minuten, zodat ze gaar worden en poffen.
Verhit een kleine wok droog voor. Schenk langs de rand de olie in de wok. Schep de savooienkool, de pijnboompitten, de rozijnen en de kruiden in de pan en roerbak 5 minuten. Roer de witte wijn erbij en stoof de groente in 5 minuten beetgaar. Schep op het laatst de knoflooksaus van de aardappels en de geitenkaasblokjes er door en warm het gerecht nog even door, zodat de kaasblokjes warm worden.
Verdeel de roergebakken kool over twee borden. Snijd de gepofte aardappels open en zet ze op de kool. Strooi er, liefst versgemalen zeezout en peper over.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.