stomen

Roergebakken salade van Chinese kool (Aziatisch)

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Snijd de kipfilet in heel smalle repen. Hak de gemberwortel fijn en meng deze met de sojasaus, honing, limoenrasp- en sap, zout en fijngehakte Spaanse peper in een ruime kom. Voeg de kip toe en laat deze circa 2 uur marineren, afgedekt, in de koelkast. Verhit een wok. Voeg de olie toe en roerbak de kip 3 minuten, voeg de marinade toe en roerbak nog 2-3 minuten tot de kip gaar is. Schrap de wortel en snijd deze in lange dunne reepjes. Roer op het laatst de noten en de wortel door de kip.
Was en droog de Chinese kool en snijd de kool in smalle repen. Rangschik de Chinese kool en wortel op een schaal en schenk het warme kipmengsel eroverheen

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge