Roergebakken paksoi met Thaise rundvleesreepjes
Receptinformatie
Snijd de bieflapjes in reepjes. Was de paksoi en snijd de struik in repen. Maak de lente uitjes schoon en snijd ze in ringen. Was de tomaten, verwijder zaad en vocht en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit een wok of wijde braadpan. Voeg de olie toe en bak de currypasta circa 30 seconden zachtjes aan. Voeg het vlees toe en bak al omscheppende op een hoog vuur de reepjes aan alle kanten bruin. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Bak de paksoi en lente ui 2 – 3 minuten al omscheppende en voeg vervolgens de tomaat en het vlees toe. Warm even goed door en breng op smaak met zout.
Serveer met gekookte (basmati of pandan) rijst.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.