Roergebakken paksoi met shoarmavlees
Receptinformatie
Snijd de paksoi stengels overdwars in reepjes van 1 cm breed. Verwijder de zaadjes uit de peper, snijd de peper in reepjes. Verhit de olie in de wok. Roerbak het shoarmavlees in ca. 3 minuten gaar. Voeg de peper toe, roerbak kort mee. Voeg de rijst al omscheppend in 3 porties toe en bak tot hij door en door warm is. Schep de paksoi erdoor en roerbak 2 minuten. Meng de tomaten blokjes en komkommer erdoor en laat al roerbakkend warm worden. Breng op smaak met zout en ( versgemalen ) peper en serveer direct. Ook lekker als vulling voor pitabroodjes.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.