Roergebakken kropsla
Receptinformatie
Was de kropsla en sla hem uit. Snijd de sla in repen en dep droog. Maak de oesterzwammen schoon en snijd de stelen wigvormig eraf. Snijd de oesterzwammen in repen van circa 1 centimeter breed. Pel en snipper de ui. Laat de bacon in een droge koekenpan met anti-aanbaklaag zachtjes krokant bakken. Verhit in een wok of braadpan de olie. Roerbak de ui met de oesterzwamrepen circa 2 minuten op een hoog vuur. Voeg dan de sla toe en roerbak alles nog 1 minuut. Breng de sla op smaak met peper, zout en kerriepoeder. Schep de bacon uit de koekenpan. Voeg aan het bakvet de boter toe en bak twee spiegeleieren. Verdeel de sla over 2 borden. Verdeel de bacon erover en leg het spiegelei erop.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.