Roergebakken komkommer met kalfsvlees
Receptinformatie
Snijd het kalfsvlees in blokjes. Was de komkommer, maar schil ze niet. Halveer de komkommers in de lengte, verwijder ( met een lepel met scherpe rand ) zaad en vocht en snijd de helften in bogen van circa 1 cm breed. Verhit de olie in een wok, wadjan of royale hapjespan. Roerbak de blokjes kalfsvlees met de currypasta, ui, knoflook en paprika circa 3 minuten. Voeg al roerende de komkommer, bouillon, vissaus en djeroek poeroetblaadjes toe. Laat alles in 2 – 3 minuten goed heet worden. Strooi voor het serveren de lente ui over het gerecht.
Serveren met gekookte rijst.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.