stomen

Roergebakken komkommer en peultjes met varkenshaas

Receptinformatie

Rijst
Hoofdgerecht
20-30 min

Snijd de varkenshaas in reepjes. Verhit een wok of wijde braadpan, voeg de olie toe en bak de sinaasappelschil, gemberwortel en knoflook circa 1 minuut. Voeg de varkenshaas toe en bak deze 2-3 minuten, op hoog vuur, aan alle kanten bruin. Voeg de komkommer en peultjes of sugar snaps toe en bak de groente 2-3 minuten mee. Voeg de sojasaus, sinaasappelsap en oestersaus toe en laat dit even goed meekoken.

Was de taugé, laat deze goed uitlekken en voeg de taugé met de lenteuitjes toe, roerbak 1 minuut. Schep op het laatst de cashewnoten erdoor.

Serveren met gekookte witte (en wilde) rijst.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge