Roergebakken kabeljauw met clam shells
Receptinformatie
Maak eerst de saus:
Maak de pepers schoon, verwijder zaad en zaadlijsten. Pel de ui en knoflook en doe alle ingrediënten voor de saus in de keukenmachine. Hak alles met het stalen mes tot een zachte massa.
Bestrooi de vis met zout en peper en snijd de filets in blokken. Verhit een wok of hapjespan en schenk de olie in de pan. Bak de vis snel om en om bruin en neem hem uit de pan. Borstel de clam shells schoon (verwijder zonodig de stronk) en roerbak ze 1 à 2 minuten in de pan. Doe de vis met de saus bij de clam shells in de pan en schep (voorzichtig) om tot het gerecht goed warm is.
Serveren met gekookte (pandan) rijst.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.