stomen

Roergebakken groente's sweet and sour

Receptinformatie

Bijgerecht
Meer dan 60 min

Maak de paprika’s schoon en snijd ze in smalle repen. Verwijder zaad en zaadlijsten van de peper en snijd deze in smalle ringen. Verwijder de uiteinden van de courgette en de aubergine, halveer deze in de lengte en snijd de helften in plakken. Doe alle groenten in een kom, strooi het zout erover en schenk de azijn erbij. Schep dit goed om en laat dit, afgedekt, 30 minuten marineren. Verhit een wok of wijde braadpan met olie en honing. Doe de uitgelekte groenten er in gedeelten bij en roerbak deze op hoog vuur bijtgaar. Breng het gerecht op smaak met de balsamico azijn, peper en zout. Garneer het gerecht desgewenst met enkele bosuiringen. Serveer deze zoetzure groenten bijvoorbeeld bij een hamburger of kipfilet.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge