Roergebakken groente's sweet and sour
Receptinformatie
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in smalle repen. Verwijder zaad en zaadlijsten van de peper en snijd deze in smalle ringen. Verwijder de uiteinden van de courgette en de aubergine, halveer deze in de lengte en snijd de helften in plakken. Doe alle groenten in een kom, strooi het zout erover en schenk de azijn erbij. Schep dit goed om en laat dit, afgedekt, 30 minuten marineren. Verhit een wok of wijde braadpan met olie en honing. Doe de uitgelekte groenten er in gedeelten bij en roerbak deze op hoog vuur bijtgaar. Breng het gerecht op smaak met de balsamico azijn, peper en zout. Garneer het gerecht desgewenst met enkele bosuiringen. Serveer deze zoetzure groenten bijvoorbeeld bij een hamburger of kipfilet.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.