Roergebakken Chinese kool met prei en paprika
Receptinformatie
Maak de prei schoon, snijd deze in ringen. Was de Chinese kool en snijd deze in smalle repen. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukjes. Verwarm de wok, voeg vervolgens de olie toe. Roerbak, in de hete olie, de knoflook tot deze zacht is, maar nog niet gekleurd. Voeg de Chinese kool toe en roerbak deze 1 minuut. Voeg de paprika toe en roerbak deze 1 minuut. Doe de oestersaus erbij, schep goed om en serveer onmiddellijk. Lekker met gekookte zilvervliesrijst.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.