Roergebakken broccoli met paddenstoelen
Receptinformatie
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in kleine roosjes van gelijke grootte en snijdt het (geschilde) stengelgedeelte in plakjes. Verhit een wok of grote braadpan tot deze goed warm is. Voeg de olie toe, wacht tot deze heet is en doe de broccoli erbij. Roerbak op een hoge warmtebron. Voeg de fijngehakte gember (poeder) en eventueel de knoflook toe. Maak de paddestoelen schoon en snijdt grote exemplaren kleiner. Bak de paddestoelen 1 minuut mee met de broccoli. Schenk de kokosmelk erbij. Blijf roeren en laat het vocht verdampen. Let op dat de broccoli niet te gaar wordt. Breng op smaak met zout en peper. Strooi voor het serveren de sesamzaadjes over het groentegerecht. Lekker met mihoen en gebakken quorn of tahoe.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.