Roerbakwitlof met kipfilet en babi ketjap saus
Receptinformatie
Als je dit gerecht met rijst of nasi wilt eten houdt dan rekening met de bereidingstijd. De witlof is met 10 minuten klaar. Witlof in stukjes snijden (eventueel harde kern/pit eruit voor minder bitterheid). Kipfilet, ui, champignons, paprika (wat je hiervan lekker vindt en in huis hebt) in stukjes snijden. Denk nu ook aan jouw aardappeltjes! Olie in wok of koekenpan verwarmen en de ui, paprika, champignons en de kipfilet kort roerbakken. De witlof toevoegen (omdat er vocht vrij komt niet alle witlof tegelijk in de pan doen). Dan de babi ketjap of saté toevoegen. Even laten sudderen en maaltijd opdienen. Zelfs lekker voor kinderen!

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.